Wednesday, October 15, 2008

*La fi d'aquest blog * Sí, senyors i senyores... Hi ha vegades

La fi d'aquest blog

Sí, senyors i senyores... Hi ha vegades quan les responsabilitats professionals tenen més pes que un hobby. I quan aquest hobby no està remunerat, com és el meu cas, l'elecció és clara.

Monitoritzar la premsa catalana implica dedicar diverses hores setmanals a aquesta tasca, i el meu temps és més valuós. La missió està complerta. Com es diu aquí als EUA, I proved my point. Durant més de dos anys, he exposat la manipulació socialista de la premsa catalana, que com podeu veure existeix de manera constant i quasi diària. El meu temps és massa valuós per posar-me a llegir parides escrites per manipuladors socialistes als mitjans d'informació de Barcelona.

Alguns europeus creuen que si els EUA van malament llavors Europa anirà bé. Això és com creure que la calvície del teu veí et farà créixer el cabell. Els periodistes dels principals mitjans d'informació catalans creuen que tu ets idiota. Creuen que tu ets un ruc que s'empassarà qualsevol de les seves mentides. Necessiten manipular la informació perquè és l'única forma que tenen d'avançar la seva agenda socialista-marxista, ja que no són capaços d'avançar-la a les urnes. Són una vergonya per Catalunya, apart de ser un periodisme de molt baixa qualitat.

Moltes gràcies a tots els lectors habituals que aquest blog ha tingut durant aquests dos anys, que amb els vostres comentaris i missatges de suport heu fet la meva tasca una mica més agradable. També vull agraïr als comunates i sociates que us heu passat per aquest blog, ja que amb els vostres comentaris i missatges sempre heu demostrat lo estúpids i curts que sou, apart de no poder escriure una sola frase sense errors gramaticals.

M'ha agradat adonar-me que aquest blog també ha sigut llegit ocasionalment per bastants dels mateixos periodistes manipuladors. En aquest blog queda exposada la manipulació d'individus com l'imbècil Toni Cruanyes de Al-Avui, la mentidera Lara Bonilla de Al-Avui, el nazi antisemita Pepe Garriga de Al-Avui, els manipuladors de TV3, que va en declivi d'audiència (i on cada dia parlen pitjor el català), el pallasso Antoni Bassas de Catalunya Ràdio, la sociata Conxa Rodríguez de Al-Avui, o la Diana Negre, que des de fa temps ja no manipula (vigila Diana, el teu contracte amb Al-Avui potser perilla).

Ara tornaré a fer el que feia abans de començar aquest blog, que és passar olímpicament dels mitjans d'informació catalans. No són fiables, i són un insult a la intel.ligència dels ciutadans. Si sou a Catalunya, teniu refugi a les antenes parabòliques i a Internet. Potser d’aquí uns anys em tocarà la loteria i tindré temps per continuar aquest blog, però això és poc probable perquè no jugo a la loteria.

Visca Catalunya Lliure
Visca els Estats Units d’Amèrica
Visca George Bush!

==== BLOG DISCONTINUED ====

No comments:

Post a Comment